Rólunk

Cégünk, a Visual Project Kft., eredeti profilja szerint kül- és betéri led-falak, projektorok, plazma tv-k, hang és fénytechnikai eszközök bérbeadásával, igény szerinti üzemeltetésével és értékesítésével foglalkozik.

Az elmúlt 15 évben nagyszámú koncert, konferencia, sportesemény, TV-produkció, vállalati rendezvény és fogadás közreműködői voltunk, országszerte és külföldön.

A honlapunkon látható vizuáltechnikai eszközöket nem csak kül- és beltéri rendezvényekre, hanem a mostanában egyre népszerűbb, mozgóképes marketingeszköznek is ajánljuk (videó reklámfal, fényreklám, fényújság).

Az installációinkat minden esetben a rendezvény helyszínétől és nagyságától függően állítjuk össze, a megrendelő kívánsága szerint!

Korszerű kijelzőink akkor érvényesülnek igazán jól, ha HD minőségű, a rendezvény céljának megfelelő, egyedi vizuális tartalom jelenik meg rajtuk.

A megfelelő eszközök kiválasztásában és az adott rendezvényre történő megjelenítésében, helyszíni kiépítésben illetve üzemeltetésében tapasztalt szakembereink állnak rendelkezésre.

Projektorokat és plazma tévéket leginkább beltéri felhasználásra ajánlunk, mivel képük csak megfelelő fényviszonyok esetén élvezhető.

Ledfalaink megfelelő fényerővel rendelkeznek ahhoz, hogy még egy napsütéses nyári napon is kiváló minőségű képet mutassanak.

Igény esetén szakembereink az adott eseményre elkészítik a megrendelő kommunikációs céljainak megfelelő videó és grafikai tartalmat.

Cégünk fő együttműködő partnere a Szatyi Stage Team Kft., Magyarország egyik első számú professzionális hang- fény- és színpadtechnikai szolgáltatója.

További kérdéseik esetén várom megkeresésüket!

Üdvözlettel,

Péter Gábor
ügyvezető igazgató
Visual Project Kft.
+36-70-200-92-92